dijous, 18 de febrer del 2021

SESSI脫 3

 Avui hem iniciat la classe amb la seg眉ent frase:

Una vegada li van preguntar a un cent-peus en quin ordre movia les potes al caminar. A partir d'aquell dia el cen-peus no va saber caminar.

Proverbi xin猫s

Tot seguit, hem comen莽at a treballar l’estructura b脿sica del cos i l’esquema corporal, que amb el seu control ens permetr脿 projectar la veu de manera correcta.

Per posar en pr脿ctica la teoria hem fet dues activitats “El plom” i la “R”. L’activitat de la “R” ha sigut molt divertida i 煤til!

Despr茅s, en petits grups, hem treballat de nou la cistella i aquest cop hem introdu茂t la pantalla. Dient la frase “cega, cega, lliga, lliga, porta el blat a la botiga” hem pogut practicar la projecci贸 de la veu.

Abans, per貌, quan hem parlat sobre la projecci贸 de la veu, ens ha sorpr猫s molt a tots saber que la veu comen莽a el seu recorregut al ventre i no pas a les cordes vocals. Hem fet petites comprovacions i f脿cilment ens hem adonat! (Ara entenem el perqu猫 de la frase d’avui...).

Con猫ixer el nostre cos 茅s essencial per tenir un bon control de la nostra veu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'ACABA L'AVENTURA

L'aventura que empren铆em mesos enrere amb l'assignatura de COS i VEU avui arriba al seu final i per concloure nom茅s puc donar les gr...