dijous, 18 de febrer del 2021

SESSI脫 4

Avui, despr茅s de portar bastants sessions fent les classes online, per fi, hem pogut anar a la universitat a fer classe presencial!

Per comen莽ar, hem arribat al gimn脿s de la nostra facultat i la Cecilia ens ha indicat que agaf茅ssim una m脿rfega i ens tragu茅ssim les sabates.

Un cop est脿vem tots en el nostre lloc, respectant les mesures de seguretat, ens hem estirat a terra i hem parlat sobre la respiraci贸. Tot seguit, hem passat a comprovar les nostres respiracions, amb la finalitat d’aconseguir tenir una bona consci猫ncia i control d’aquesta.

L’activitat consistia a valorar si la nostra respiraci贸 era la mateixa agafant aire i deixant-lo entrar. Tot seguit, alguns companys han expressat com havia sigut la seva respiraci贸 en ambdues situacions i hem pogut veure aix铆 com tothom t茅 diferents percepcions i diferents maneres de respirar. Com diu la frase de la setmana:

La respiraci贸n es esa nave fr谩gil que nos conduce del nacimiento a la muerte”.

F. Leboyer

Despr茅s de treballar la respiraci贸, la Cecilia ha aprofitat que est脿vem tots junts de manera presencial per veure en persona com eren les nostres veus i com la project脿vem, per aix貌 hem cantat una can莽贸. Al principi el resultat no ha sigut l’esperat, i per tant, a continuaci贸, hem fet tot un seguit d’activitats que ens han ajudat a relaxar-nos, a treballar la nostra veu, la nostra respiraci贸  i la nostra projecci贸 per despr茅s cantar de nou la can莽贸 i notar la difer猫ncia.

Les activitats que hem fet han sigut les seg眉ents: l’exercici de 4 grapes, l’exercici de cap a terra i l’exercici de la pantalla i/o la cistella.

L’exercici de posar-nos en 4 grapes i bordar com gossos, ha sigut molt graci贸s, a tots ens ha fet molta vergonya, per貌 despr茅s hem ent猫s la seva utilitat.

L’exercici de cap a terra tamb茅 ha sigut molt interessant, ja que, personalment, m’ha perm猫s entendre com 茅s d’important ser conscients de cap a on volem projectar la veu.

Finalment, hem dut a terme l’exercici de la pantalla i/o la cistella i per acabar la sessi贸 hem tornat a cantar la can莽贸 de l’inici de la classe, el resultat ha sigut totalment diferent i he quedat molt sorpresa, 茅s incre茂ble com la veu pot canviar si la treballes.

Fer Cos i Veu presencial 茅s totalment diferent! Ha estat una molt bona experi猫ncia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'ACABA L'AVENTURA

L'aventura que empren铆em mesos enrere amb l'assignatura de COS i VEU avui arriba al seu final i per concloure nom茅s puc donar les gr...