dissabte, 20 de mar莽 del 2021

SESSI脫 7

Ens trobem a la recta final de l'assignatura. Avui, a la sessi贸 7 de COS I VEU hem treballat la import脿ncia de tenir una veu eficient i sana i les resson脿ncies de la veu. 

Per comen莽ar la sessi贸 hem fet l'activitat dels punts del contacte, a la qual ens hem hagut d'estirar a terra amb les m脿rfegues panxa enlaire, sense creuar cames i amb els bra莽os al costat del cos i aconseguir relaxar-nos per recon猫ixer, sentir i sensibilitzar tots els punts de contacte del cos amb el terra. 

Tot seguit, hem fet l'exercici de la roda dels sons amb l'objectiu de fer sons mantenint al m脿xim les resson脿ncies.
L'activitat ha consistit a fer sons amb la N i simult脿niament amb els bra莽os cap endavant fer un gest de roda dibuixant-la amb les mans. 

Progressivament al so de la n li hem anat afegint vocals i finalment la frase "bon dia" (nnnannn bondia, nnnennn bondia...), amb la finalitat de projectar b茅 la veu. 
 
En acabar, com que s'apropa la prova final, hem repassat l'exercici de "el cap a terra", el qual ha consistit a posar-nos a terra de quatre grapes, recolzant els colzes i la part alta del cap a la m脿rfega. Seguidament, en aquesta posici贸 hem hagut de dir els dies de la setmana redre莽ant-nos fins a quedar drets (primer amb el cap a terra, despr茅s sense el cap a terra, tot seguit de genolls i finalment dempeus). 

Per finalitzar la sessi贸, aquells voluntaris que han portat un conte han llegit un trosset amb l'objectiu que la Cec铆lia pugui valorar la nostra projecci贸 de la veu i la nostra actitud corporal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'ACABA L'AVENTURA

L'aventura que empren铆em mesos enrere amb l'assignatura de COS i VEU avui arriba al seu final i per concloure nom茅s puc donar les gr...